Turorienteringssesongen er i gang

Vi har nå satt ut postene på Eggemoen-kartet. Det er ikke klippetenger og månedens post i år. Vi trekker ut en vinner blant de som registrerer seg på https://turorientering.no/fossekallenil/ hver måned.

Vi har også satt ut på Kartverksskogen og Eggemoen i Minitrimmen.

På grunn av den oppståtte smittefaren, må vi komme med ekstra henstillinger og opplysninger. Det er greit å gå på turorientering om man går alene eller med familie (egenorganisert tur). Vi har fjernet stifteklemmer fra alle poster, slik at postene SKAL være berøringsfrie. I stedet skal dere notere ned postkodene som står på postene og sende inn kodene som vanlig når dere er ferdig med årets sesong. Kodene skrives inn på klippekortet. Husk å ta med penn!

Når det gjelder månedens post så utgår den. Vi trekker isteden ut en premie hver måned blant de som har gått inn på nettet og registrert kodene på https://turorientering.no/fossekallenil/. Trenger du hjelp med å registrere kodene ta kontakt med Marit Tønnessen.

Vi ber også om å holde avstand til andre man eventuelt møter i løypa. Alle deltakere i tur-o SKAL følge helsemyndighetenes anbefalinger og påbud for å unngå spredning av smitte.

Begge posene fåes kjøpt hos Sport 1 Hvervenmoen og G-sport Kuben. Alle kartene i posene er også lagt ut for salg på https://turorientering.no/fossekallenil/.

Ønsker alle sammen en god tur i skogen. Holde avstand til de du måtte møte i skogen og ta vare på hverandre.