Turorienteringsposene er nå klar for salg

Hei alle sammen!

Turorienterings sesongen er snart i gang. Skogtrimmen og Minitrimmen posene er nå klare for salg i butikkene.

  • Skogstrimmen: Postene på Hensmoen er snart på vei ut i skogen. Det er noe snø i skyggesiden og is på stiene ennå. Denne posen inneholder i år: Hensmoen, Bergermoen, Eggemoen ved Lunneplassen og Hagaseter/Kvitmyråsen (Aklangen) .
  • Minitrimmen: Postene er ennå ikke satt ut i skogen pga is på stier og veier. Kommer ut så for det blir bart. Denne posen inneholder: Bergermoen og Gullerudtjern.
  • Turorientering for alle: Dette opplegget kommer i begynnelsen av mai. Kommer tilbake med nærmere informasjon. Litt tidlig å få stolpene ned i bakken.

Som medlem av Fossekallen så får du også i år avslag på Skogstrimmen posen til Kr. 150,- mot kr. 200,- i butikken. 

Ta kontakt med undertegnede (92291833) eller Ingeborg Borge (tlf 99330363) dersom du ønsker å kjøpe turo pose. Marit holder til på Vågård og Ingeborg i Hønefoss

Det står en dato i posen når postene kommer ut men postene kan bli satt ut før. Følg med på siden  www.turorientering.no – søk på Fossekallen IL.

Vi har også i år QR kode på alle poster og stolper. Disse kan skannes med telefon. Last ned appen: Turorientering før du drar i skogen. Gå til registrere og velg Viken så Fossekallen. Skann koden eller skriv inn koden på telefonen.

Det står også koder på postene så men kan skrive dette på kontrollkortet som før dersom man ønsker det.

Ha en fin sesong!

Mvh
For Fossekallens Turo utvlag
Ingeborg og Marit