Tur orienterings sesongen er i gang

Hei alle sammen!

Turorienterings sesongen er i gang. Skogtrimmen og Minitrimmen posene er nå klare for salg i butikkene.

  • Skogstrimmen: Vi har allerede satt ut postene på det første kartet (Gullerud, Åsa). Det var nesten helt bart når vi satte ut postene.
    Bare litt is/snø på noen stier i skygge siden. Denne posen inneholder i år: Gullerud, Åsa, Valderstømoen, Vågårdsåsen mot Eggemoen og Aklangen Øst.
  • Minitrimmen: Postene er ennå ikke satt ut i skogen pga is på stier og veier. Kommer ut så for det blir bart. Denne posen inneholder: Hensmoen og Eggemoen.
  • Turorientering for alle: Dette opplegget kommer i begynnelsen av mai. Kommer tilbake med nærmere informasjon. Litt tidlig å få stolpene ned i bakken.

Som medlem av Fossekallen så får du også i år avslag på Skogstrimmen posen til Kr. 150,- mot kr. 200,- i butikken. 

Ta kontakt med undertegnede (92291833) eller Ingeborg Borge (tlf 99330363) dersom du ønsker å kjøpe turo pose. Marit holder til på Vågård og Ingeborg i Hønefoss

Det står en dato i posen når postene kommer ut men postene kan bli satt ut før. Følg med på siden vår: https://turorientering.no/fossekallenil/ .

Nytt i år vi har QR kode på alle poster og stolper. Disse kan skannes med telefon. Last ned appen: Turorientering før du drar i skogen. Gå til registrere og velg Viken så Fossekallen. Skann koden eller skriv inn koden på telefonen.

Det står også koder på postene så men kan skrive dette på kontrollkortet som før dersom man ønsker det.

Husk å holde avstand til de dere møter i skogen og ta vare på dere selv. 

Ha en fin sesong!

Vi har trukket vinterferie konkurransen på Hensmoen. Løsningsordet var Fossekallen/Fossekall. Følgende har vunnet en turo pose fra oss: Kari Véien Denné. Gatulerer så mye!

Mvh
For Fossekallens Turo utvlag
Ingeborg og Marit