Sommerløype i Kartverksskogen med uttrekkspremie.

Hei alle sammen!

Vi har hengt ut 2 sommerløyper i Kartverkskogen dersom dere kunne tenke dere en tur ut i skogen i Juli/August. Løypene henger ute frem til lørdag 13. august så det er mulig å gå begge løypene i løpet av denne tiden.

Parkering ved Ringerikskraft utenfor åpningstiden eller så er det flere parkeringsmulighter her. Start rett ved se kart under.

Det er hengt ut små poster med koder.

Sommerløype C – 3,3 km
Sommerløype AB – 4,8 Km

Det er bare å skrive ut løypene å ta dere en tur ut i skogen

Løypene passer for alle uansett alder. Det er også egnet for nye deltagere som vil lære kart og kompass. Hele familien kan gå sammen i løypa. Det er fint i skogen nå.

Det henger et spørsmål på en av postene i skogen. Svarer du på dette spørsmålet så er du med i trekning av noen overraskelser (blant annet platekompass).
Send løsningsordet til Marit Borge Tønnessen enten på telefon 92291833 eller mail mahekje@online.no innen 13. august. Husk å oppgi navn og adresse + telefonnummer når du sender inn svaret på spørsmålet.
Vinneren blir kontaktet.

Vi minner dere samtidig om at vi skal arrangere Night Hawk sammen med Ringerike o-lag den 20. og 21. august. Her er mulighet for barna å delta.

Vi ønsker dere alle en fortsatt God Sommer. Trening starter opp mandag 15. august

Sommerhilsen fra
Grete og Marit