Sommerløype i Kartverksskogen med uttrekkspremie.

Hei alle sammen!

Vi har hengt ut 2 sommerløyper i Kartverkskogen dersom dere kunne tenke dere en tur ut i skogen i Juli/August. Løypene henger ute frem til lørdag 13. august så det er mulig å gå begge løypene i løpet av denne tiden.

Parkering ved Ringerikskraft utenfor åpningstiden eller så er det flere parkeringsmulighter her. Start rett ved se kart under.

Sommerløype C – 3,3 km
Sommerløype AB – 4,8 Km

Det er bare å skrive ut løypene å ta dere en tur ut i skogen

Løypene passer for alle uansett alder. Det er også egnet for nye deltagere som vil lære kart og kompass. Hele familien kan gå sammen i løypa. Det er fint i skogen nå.

Det henger et spørsmål på en av postene i skogen. Svarer du på dette spørsmålet så er du med i trekning av noen overraskelser (blant annet platekompass).
Send løsningsordet til Marit Borge Tønnessen enten på telefon 92291833 eller mail mahekje@online.no innen 13. august. Husk å oppgi navn og adresse + telefonnummer når du sender inn svaret på spørsmålet.
Vinneren blir kontaktet.

Vi minner dere samtidig om at vi skal arrangere Night Hawk sammen med Ringerike o-lag den 20. og 21. august. Her er mulighet for barna å delta.

Vi ønsker dere alle en fortsatt God Sommer. Trening starter opp mandag 15. august

Sommerhilsen fra
Grete og Marit