Hyggelig sesongavslutning i Fossekallen IL

Sesongavslutning 2015

Med sin årlige utdeling av tur-orienterings merker, plaketter og andre utmerkelser, markerte o-gruppa i Fossekallen avslutningen på en travel o-sommer for i år.

Når det gjelder tur-orientering har det vært en markant økning av deltakere i år. «Veldig gledelig at flere benytter seg av dette tilbudet» sier Tom Bondehagen som er leder i Fossekallen IL.

I tillegg ble det nye tilbudet “stolpeorientering“ som tur-o gruppa lanserte i Hønefoss i år godt mottatt. Et lavterskeltilbud som gjorde at flere hundre lastet ned kartet gratis fra nettet og gikk orientering blant gatene i Hønefoss. Et flott tiltak av tur-o gruppa som bidrar til å synligjøre o-sporten på Ringerike.

Gjennom sommeren har Fossekallen arrangert 3 av 10 karuselløp og Jonsokløpet i juni. Det var allikevel å arrangere NM-ultralang sammen med Ringerike O-lag og Viul Ok som ga mest utfordringer i sommer, sier Bondehagen. To års planlegging og jobbing resulterte i et flott arrangement på Eggemoen, med de aller beste i landet på plass. En flott utfordring for et lite idrettslag å få være med på.

Ellers har vi også i år hatt tilbud til funksjonshemmede med turorientering tilrettelagt for rullestol, ett o-løp på våren og ett på høsten.

Vi avsluttet løps-sesongen i oktober med klubbmesterskapet vårt.