God sommer alle sammen!!

Turorientering:

Vi oppfordrer alle til å gå på turo-postene våre i løpet av sommeren. Vi har poster på følgende områder: Hensmoen, Gullerudtjern , Sokna Nord  og Aklangen NV med månedens post, høydepost og kulturposter. Rustad kafe har i år sponset oss med gratis «Dagens middag» som da blir trekkepremie på månedens post gjennom hele sesongen. Vi vil trekke ut 2 stk slike gavekort hver måned. ( 6 ganger).

Vi har egen turorienteringspose for barna på Hensmoen og ved Steinfjordskolen, Åsa. For kjøp av tur-o pose, ta kontakt med Marit 92291833 eller Ingeborg 99330363. Ellers blir de solgt i sportsforretningene i Hønefoss eller kan kjøpes på www.turorientering.no.

«Turorientering for funksjonshemmede». Vi har 50 Poster/Stolper i følgende områder: Hensmoen, Hovsmarka, Eggemoen og Søndre park som er plassert slik at de skal kunne nåes også fra manuell rullestol. Det er også mulig å oppnå turorienteringsmerke for funksjonshemmede ved å registrere 20, 30 eller 40 poster.

Vi har også 20 stolper ved Hovsenga-område.

Det blir trekning av premier ekstra premier 15. juli og hovedtrekning på slutten av sesongen. Stolpeorienteringen er gratis og kan lastes ned fra www.turorientering.no.

Ringerikskarusellen:

Vi arrangerer løp nummer 7. på Aklangen torsdag 17. august. Første start kl. 18:00.

Night Hawk 2017 – 4. – 5. august på Eggemoen:

Night Hawk er en stafett for både damer og herrer, ungdom og veteraner. Stafetten avvikles fra 4. til 5. august. Begynner fredag avslutter ved kl. 24:00 på natta og forsetter neste morgen. Samlingsplassen blir på Eggemoen gamle militærleir, samme sted som NM Ultra var.

Rundt 1.500 deltagere deltok i fjor.

Dette blir et samarbeidsprosjekt mellom IL Tyrving, Ringerike o-lag og Fossekallen IL.

ROL og Fossekallen må stille med ca. 50 personer til sammen. Kari Strande er løpsleder. Knut Aas er arenasjef.

Fossekallen skal hjelpe til med følgende funksjoner, tbl. rigging av arena, salg (kafeen holdes oppe hele natten, og det serveres frokost på morran, Vaktliste), vakter, parkering osv.

Fossekallen IL har fått ansvaret for frokosten på lørdag, kutting av frukt på lørdag og grillingen begge dagene.

I tillegg til selve stafetten har Night Hawk har en del opplegg rundt selve løpet som det kreves hjelp til. Det blir bankett og diskotek på lørdag kveld.

Jeg tror dette kommer til å bli en opplevelse. Håper at mange kan hjelpe oss disse dagene.

Ringeriksløpet:

Søndag 6. august på Eggemoen. Første start kl. 11:00. Vi oppfordrer alle til å delta på dette løpet. Arrangør Ringerike o-lag.

 

En riktig God sommer til alle sammen

Styret