God sommer alle sammen!

Vi oppfordrer alle til å gå/løpe på turo-postene våre i løpet av sommeren. Vi har poster på følgende områder: Hensmoen, Eggemoen, Væla Øst  og Aklangen NV med månedens post og høydepoost

Vi har egen turorienteringspose for barna på Hensmoen og Eggemoen.

For kjøp av tur-o pose, ta kontakt med Marit 92291833 eller Ingeborg 99330363. Ellers blir de solgt i sportsforretningene i Hønefoss eller turer kan kjøpes på www.turorientering.no.

«Turorientering for funksjonshemmede». Vi har 50 Poster/Stolper i følgende områder: Helgelandsmoen, Hvalsmoen, Veienmarka og Schjongslunden mot søndre park som er plassert slik at de skal kunne nåes også fra manuell rullestol. Det er også mulig å oppnå turorienteringsmerke for funksjonshemmede ved å registrere 20, 30 eller 40 poster.

Vi er med i Stolpejakten i samarbeide med Ringerike kommune i år. Vi har 30 stolper på følgende område: Hovsenga og Hengsle mot fossen.

Det blir trekning av premier på slutten av sesongen. Stolpeorienteringen er gratis og kan lastes ned fra www.turorientering.no. Stolpejakten er også gratis. Kan lastes ned på: www.stolpejakten.no.


Vælsvannet.

Starter opp trening i uke 34. Kommer tilbake med nærmere informasjon uka før.

Styret i Fossekallen vil med dette ønske alle sammen en riktig God sommer.